Benefiční koncert VZPOMÍNKA 2022

Spojte příjemné s užitečným a navštivte již tradiční muzicírování ns výtěžkem na dobrý úmysl.

V pořadí již 26. ročník benefičního koncertu domácí folk&country kapely MADALEN  a jejich vzácných hostů, brněnské kapely vzpomínka2022PŘÍSTAV a vítěze rovenského Fesťáčku Vojty Šincla, se uskuteční v neděli 6. 11. 2022 od 17:00 hodin v sále zábřežského Katolického domu. Jde o tradiční muzikantskou „VZPOMÍNKU“ na bývalé členy kapely Honzu Šebestu a Standy Hojgra, pravidelně s výtěžkem na dobrý úmysl.

Koncert letos pomůže a podpoří od narození handicapovaného chlapce - sedmiletého PETŘÍKA FIEDLERA původem z Hynčice na Moravě, který se pere mj. i se vzácným Westovým syndromem.  Dobrovolné vstupné letos pomůže tomuto chlapci k úhradě nákladu na pořízení speciálního sportovního vozíku xRover, který mu umožní žít aktivně, sportovat a navštěvovat přírodu. V předstihu skrze portál darujme.cz (zde je výhodou, že si můžete vyžádat o potvrzení daru a uplatnit dar v zúčtování daně z příjmu) nebo případně až na sále v den konání koncertu (dar je anonymní), lze za dobrovolný příspěvek zakoupit virtuální vstupenku a svým darem podpořit snahu chlapce o co nejvíce normální život. Příběh jeho maminky o naději i beznaději najdete zde, jeho video medailonek pak na platformě Youtube

Za vaši ochotu pomáhat druhým moc děkujeme a těšíme se na setkání na koncertu!