Fyzioterapeut(ka) pro péči v domácím prostředí

obce regionu Zábřežska a Mohelnicka co nejdříve, dle domluvy bez výběrového řízení
Kontaktní osoba
Bc. Ludmila Nováková

vrchní sestra
Tel.: 736 509 441 E-mail: zdravotni.pece@charitazabreh.cz

Fyzioterapeut(ka) pro zajištění terénní péče v domácím prostředí pacientů

10.6.2021 - (AKTUÁLNĚ PROBÍHÁ) CHARITA ZÁBŘEH aktuálně hledá spolupracovníka/spolupracovnici na pozici: terénní fyzioterapeut/fyzioterapeutka pro péči o pacienty v domácím prostředí. Předpokládaný nástup na hlavní pracovní poměr, plný nebo i zkrácený úvazek co nejdříve, dle možností a vzájemné dohody.

Popis práce:

Pracovník/pracovnice má zázemí ambulance a kanceláře v centru Zábřeha, k dispozici služební automobil a vybavení pro poskytování péče v přirozeném, domácím prostředí pacientů v regionu Zábřežska, Štítecka a Mohelnicka. Terénní práci doplňuje poskytování rehabilitace a masáží pro pracovníky Charity. Pro lepší představu náplně práce fyzioterapeuta v domácím prostředí nabízíme absolvování praktické stáže přímo v terénu, za doprovodu naší stávající fyzioterapeutky.

Očekáváme:
  • vzdělání v oboru fyzioterapeut
  • praxe v oboru minimálně 3 roky
  • řidičský průkaz skupina B a praxe v řízení vozidla
  • znalost práce s počítačem
  • schopnost samostatné práce
  • smysl pro zodpovědnost
  • komunikativnost, pozitivní vztah k lidem
Nabízíme:
  • práci na hlavní pracovní poměr a vyhovující (plný nebo zkrácený) úvazek
  • nástupní hrubou mzdu v úrovni cca 31.000 Kč/měsíc při plném pracovním úvazku
  • profesní rozvoj, smysluplnou práci, možnost seberealizace
  • benefity v podobě příspěvku na stravné a týdne dovolené navíc

Zájemci o tuto pracovní pozici nám mohou zaslat strukturovaný životopis a motivační dopis (proč chcete pracovat na této pozici, jaké k tomu máte předpoklady, apod.) elektronickou (na email: personalni@charitazabreh.cz) nebo písemnou formou (na adresu: Ing. Martin Damborský, Charita Zábřeh, Žižkova 15, 789 01 Zábřeh). Uzávěrka žádostí a jejich vyhodnocení je průběžné.

Bližší informace o obsazovaném pracovním místě a pracovních podmínkách podá: vrchní sestra Bc. Ludmila Nováková, tel.: 736 509 441, 583 412 587 kl. 43, email: zdravotni.pece@charitazabreh.cz