Koordinátor/ka integračních aktivit pro ukrajinské uprchlíky

Zábřeh Poloviční úvazek dle domluvy a možností výběrové řízení
Kontaktní osoba
Bc. Jiří Karger

ředitel
Tel.: 736 509 430 E-mail: reditel@zabreh.charita.cz

CHARITA ZÁBŘEH nabízí zaměstnání na zkrácený úvazek na pozici koordinátor/ka integračních aktivit pro ukrajinské uprchlíky žijící v našem regionu.

Jeho/jejím úkolem bude komunikovat s rodinami ukrajinských uprchlíků, propojovat je mezi sebou, zapojovat je do běžných aktivit společnosti, podporovat je při řešení různých situací (zaměstnání, ubytování, zdravotní problémy, ...), seznamovat je s regionem a službami, informovat je o legislativních novinkách (lex Ukrajina, školní docházka apod.), zvát je na pořádané akce, informovat o dostupné materiální pomoci (přes centrum Ondřej, Občanskou poradnu apod.).

Podmínky práce:

• půjde o projektové pracovní místo, je obsazováno zatím na 1,5 roku, do 30.6.2024
  • zkrácený úvazek 0,5; flexibilní pracovní doba (práci je možné rozvrhnout pouze na některé dny v týdnu, kombinace odpolední a dopolední směny) - lze skloubit i s jinou prací nebo případně s rodičovskou dovolenou
  • místo výkonu práce: kancelář v Zábřehu a detašované pracoviště Mohelnici, jinak pohyb v terénu, kde uprchlíci bydlí
  • zajímavé finanční ohodnocení, nástupní hrubá mzda v měsíční výši 18.000 Kč/poloviční úvazek
  • nástup dle možností uchazeče, optimálně co nejdříve
  • znalost ukrajinského nebo ruského jazyka výhodou, ale není podmínkou - pracovník bude mít k ruce tlumočníka/překladatele
  • požadujeme: komunikativnost, spolehlivost, samostatnost, zodpovědnost; minimálně středoškoské vzdělání; řidičský průkaz sk. B s praxí v řízení motorového vozidla; zaměstnanec bude mít k dispozici tým dalších 3 spolupracovníků

Zájemci se o pracovní pozici více informací dozví a mohou se o ni ucházet u ředitele Charity Bc. Jiřího Kargera, tel. 736 509 430, email: reditel@charitazabreh.cz . Podmínkou je zaslání profesního životopisu a motivačního dopisu (proč chci uvedenou práci dělat a co mohu nabídnout) elektronickou cestou.