Řidič(ka) SeniorTAXI Mohelnicko

město Mohelnice a okolní obce mikroregionu Plný úvazek nástup dle domluvy a možností výběrové řízení
Kontaktní osoba
Bc. Jiří Karger

ředitel
Tel.: 736 509 430 E-mail: reditel@zabreh.charita.cz

10.1.2023 - (AKTUÁLNĚ PROBÍHÁ):  Charita Zábřeh aktuálně hledá a přijme řidiče/řidičku nově vznikající služby SeniorTaxi Mohelnicko.

Rámcová náplň práce: zajišťování a provozování služby SeniorTaxi se zázemím v Mohelnici; zajištění telefonického objednávkového dispečinku a organizace jízd v celém ORP/mikroregionu (jde o tyto města: Mohelnice, Loštice, Úsov a obce: Klopina, Krchleby, Líšnice, Maletín, Mírov, Moravičany, Palonín, Pavlov, Police, Stavenice, Třeština); vyzvednutí a přeprava seniorů a lidí s handicapem na místo určení; dopomoc při nástupu a výstupu, asistence při jejich nesoběstačnosti, pomoc s naložením nákupů a pomůcek (chodítka, vozík); krátký doprovod v místě jednání; administrativní práce v rámci služby SeniorTaxi - evidence klientů a jízd, vystavování průkazek, vyúčtování poplatků

Očekáváme:

• řidičský průkaz sk. B a dlouhodobá aktivní praxe v bezpečném řízení automobilu (zkušenosti prosím podrobně rozepište do pracovní nabídky),
  • alespoň střední odborné vzdělání,
  • orientace v zákoně č. 111/1994 Sb. Zákon o silniční dopravě,
  • znalost regionu - místopis a dovednost navigace podle mapy,
  • trestní bezúhonnost, spolehlivost,
  • technická zdatnost - zajištění základní péče o svěřené vozidlo, udržování čistoty interiéru i karoserie
  • komunikativnost a organizační schopnosti, samostatnost, slušnost, vstřícnost
  • znaslost práce s výpočetní technikou,
  • kladný vztah k lidem, praxe v sociálních službách vítána,
  • dobrý zdravotní stav, byť drobný handicap nemusí být překážkou.

Nabízíme:

• práci na hlavní pracovní poměr založený pracovní smlouvou - na plný 8 hodinový pracovní úvazek s výhledem (při spokojenosti z obou stran) minimálně na 3 roky,
  • práci na jednosměnný provoz s pracovní dobou 7:00 - 15:30 hodin,
  • mzdové ohodnocení dle započitatelné doby praxe – v úrovni hrubé mzdy cca 24.500 Kč/měsíčně,
  • možnost smysluplné práce a seberealizace,
  • zaškolení v obdobné službě již 3 roky fungující v sousedním Zábřehu

Předpokládaný nástup optimálně leden/únor 2023, případně později dle možností uchazeče a vzájemné dohody.

Zájemci mohou doručit svou žádost v rozsahu motivační dopis (co mohu nabídnout, proč jsem ten nejlepší kandidát), profesní životopis, aktuální výpis z karty řidiče na adresu: Charita Zábřeh, Žižkova 15, 789 01 Zábřeh nebo email: personalni@charitazabreh.cz.  Zájemci se o uvedené pracovní místo mohou ucházet v průběžné uzávěrce. Vybraní uchazeči budou pozvání k osobnímu pohovoru.
Bližší informace o obsazovaném místě a pracovních podmínkách podá Jiří Karger (mobil: 736 509 430, email: reditel@charitazabreh.cz).