Aktuálně

Tříkrálová sbírka 2021 - DĚKUJEME VÁM
24. ledna 2021 Aktuality - jen Charita Zábřeh

Tříkrálová sbírka 2021 - DĚKUJEME VÁM

Máme za sebou novou zkušenost – my i většina z vás, našich podporovatelů a dárců. Po 21 letech poprvé nezazvonili malí koledníci u vašich dveří, aby vám popřáli do nového roku a vy jim mohli přispět darem do plastové kasičky s logem Charity. Tři králové vyslaní Charitou letos zpívali a o koledu žádali „online“.

Rozhovor do časopisu ELEKTROMOTOR společnosti Siemens Mohelnice
21. ledna 2021 Aktuality - jen Charita Zábřeh

Rozhovor do časopisu ELEKTROMOTOR společnosti Siemens Mohelnice

Na aktuálních témata charitní péče redaktorce magazínu Siemens Elektromotor Lence Caley odpovídala vedoucí sestra mobilního hospice Marie Václavská a ředitel Charity Zábřeh Jiří Karger. Tématem byla právě i domácí hospicová a paliativní péče, kterou v loňském roce 2020 firma Siemens Elektromotory podpořila v rámci grantového řízení z Fondu pomoci Siemens finanční částkou 21.000 Kč. Této pomoci si velmi vážíme a moc za ni děkujeme!

Z Arcibiskupského paláce zazní „Koncert pro Hrdiny z první linie“
20. ledna 2021 Aktuality - jen Charita Zábřeh

Z Arcibiskupského paláce zazní „Koncert pro Hrdiny z první linie“

Jako poděkování všem bezejmenným hrdinům, kteří v tomto čase denně nasazují své životy v boji proti koronaviru, se ve čtvrtek 21. ledna 2021 od 18.00 uskuteční ve slavnostní dvoraně Arcibiskupského paláce „Tříkrálový koncert pro Hrdiny z první linie“. Koncert je možné sledovat on-line na webu města Olomouce nebo na YouTube.